Fredag

Nu är det fredag !
Påsklovet är slut nu jätte tråkigt.
I dag har jag varit hemma hella dagen och städat lite i mitt rum och lyssnat på music.
I dag ee det Talang och solsidan.
Ska kanske ringa Mndy och se om hon är hemma. Kommer skriva sennare om jag hinner.
                                             
Lyssna på den här låten den äger: de 
Iyaz - Replay

Ha Det bra på er!

Ammi

Nu är det morgon <3

Tja alla bloggläsare nu är det morgon och vi är nog alla tröta. I dag så ska vi se på teater det ska bli kul. Jag går på teater och snart ska vi ha uppträdande. Jag ska försöka skriva lite mer sen men nu måste jag spela lite på king.

HEJ SVEJS MVH MANDY<3<3<3

Hallå där!!!!

Hallå där försöker ni vara tysta och inte skriva men jag kan också gå stilen. Vill ni att jag ska sluta skriva hmmm?
Neee jag bara skämta men vad tycker ni om våran blogg för det skulle vara intresant om ni skulle vilja skriva vad ni tycker och tängker och om ni vill att vi ska skriva varge dag eller bara någon gång

DET VAR ALLTFÖR MIG HEJ DÅ MVH MANDY



TJA <3

Tja alla bloggläsare! Nu har jag påsklov och det är sådär. Jag tycker också att vädret har skiftat lite grana. För i förigår så smälte all snö sen så i går så kom snön sen så smälte den och i morse så snöade det och senare så smälte det. Allså jag tycker det ska bli vår för jag vill inte att det snöar på min födelsedag.

TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ!!!


MVH MANDY<3

Solsidan<3

Solsidan tycker jag äger för den är fett kul. Jag vet inte om några inte ha sett den och om man inte har det så kan man ju börja nu. Solsidan är på fredagar på 4 efter talang 2010. I går var det roligaste hitils tyckte jag men skriv gärna dom som har sett på det villket avsnit ni tyckte var roligast. Fast det var ju rätt så snuskigt i går men vem bryr sig. Jag ska bara rekomendera en rolig sak att happy three friends är också kul men lite obehaglit det kan man kolla på you tube. 

Det var alt för mig hej då
 mvh Mandy!!!!!!!


 


God morgon<3

Hej hej hej alla bloggisar och bloggläsare hur mår ni? I morse så var jag lite fåni för jag letade efter påskägg. Jag fick lite kläder och godis. Lite senare i dag så ska vi ha påsk midag. Vi vil gärna ni som läser vår blogg att ni säger till vänner för vi skulle bli så glada. Snart ska jag prata om solidan men nu ska jag fråga er om ni gör något kul på påsken eller något konstigt som jag gjorde. För alla har ju inte sama traditioner.

Tack och hej leverpastej

Mvh Mandy.

Kukeli ku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





RSS 2.0